Selamat Hari Raya Idul Fitri 1433 H

Mulad sarira hangrasa wani. Wani ngakoni kalemahan diri. Sugeng Riyadi Idul Fitri. Sadaya kelepatan nyuwun pangaksami.
Ngaturaken wilujeng Ied Fitri 1433 H.
Nyuwun gunging pangapunten.
Mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking Gusti ingkang Maha Mirah.
Amien..

Nandur pari jero. Manfaate kanggo anak putu. Luputku marang awakmu jero. Mangga dipendem nganggo pangapuramu.

Taqabalallahu Minna Wa Minkum. Mugi amal ibadah kita sadaya katampi
Juminten mbeber kloso, dodol kupat ngarep gapuro. Wonten dinten riyoyo, menawi lepat kulo nyuwun ngapuro. Mugi-mugi Allah maringi pepadang kagem sedoyo.

Mohon diampuni
Idul Fitri maeme kupat lan opor santen, menawi lepat kulo nyuwun ngapunten.

Selamat Idul Fitri 1433 H.

Yuliyanto&Aryani Sekeluarga.

Admin Kridho Utomo.

One thought on “Selamat Hari Raya Idul Fitri 1433 H

  1. Pingback: Selamat Hari Raya Idul Fitri 1433 H « KRIDHO UTOMO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s